MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRÓL

A műanyag nyílászárók tulajdonságai


A műanyag nyílászárók anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. A nyílászáró profilok ún. légkamrákat is tartalmaznak, amelyek a hőszigetelő képességben játszanak fontos szerepet, feladatuk a levegő "réteges megtartása". A termékek több légkamrás kialakítással készülhetnek. A légkamrák számával nő a profilvastagság is, amely lekerekített élekkel kellemes, erőteljes megjelenést kölcsönöz a nyílászárónak.

Napjaink közkedvelt termékei, hiszen kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, könnyen tisztántarthatók, kedvező áruk vonzóvá tesz őket. A PVC-alapanyagú profilokból készült nyílászárók akár több évtizedig is megőrzik eredeti állapotukat. A széles színválasztékban kapható termékeket nem kell festeni vagy favédő szerekkel kezelni. A sérült vagy megunt üvegek roncsolás nélkül cserélhetők. Nyílászáróink nehezen éghetők, vegyszerállóak és szélsőséges időjárási viszonyok mellett is kiválóan megállják helyüket. Alkalmazásuk szempontjából fontos tényező környezetbarát jellegük, mivel a profilok gyártása során keletkező műanyag hulladék és a régi, kiszerelt nyílászárók újrahasznosíthatók.

Az alaptermékek fehér színben készülnek, de van lehetőség színes profilkialakításra is. Egyedi elképzelések megvalósítására is kiválóan alkalmas. A műanyag nyílászárók további kiemelkedő előnye a magas kopás és karcállóság és az UV sugárzás elleni stabilitás.

Cégünk már több évre visszatekintő beszállítói kapcsolattal rendelkezik a Hevestherm Kft-vel, amelynek műanyag nyílászárói kiváló ár-érték jellemzői és korrekt árai miatt közkedveltek hazánkban.

A Hevestherm Kft. évek óta a magyar nyílászáró gyártás meghatározó szereplője, kapacitásuk folyamatos bővítésével, termelésük hatékonyságának növelésével igyekeznek a legmesszebbmenőkig kiszolgálni a piac által támasztott követelményeket.
Nyílászáró termékeik (műanyag ablak, bejárati ajtó, alumínium ablak, beltéri ajtó stb.) jelenleg 7500 m2 alapterületű fedett csarnokrendszerükben, 200 fős team összehangolt munkájával, az ISO 9001:2000 minőséggyártási rendszerben a magyar építőipari szabványoknak megfelelően, az ÉMI által is elfogadott minőségben kerülnek gyártásra.

HEVESTHERM Ablakok


A nagy tokvastagság és a 5-6 kamrás kialakítás otthonában optimális hőszigetelést és kellemes csendet biztosít. A modern, betörésbiztos ablaktechnika megóvja otthonát a hivatlan látogatóktól és magas szintű biztonságot nyújt.
Színek: a nyílászárók alapesetben fehérek, de lehetőség van mahagóni, aranytölgy, és egyéb faerezett színes nyílászárok legyártására is. Tömítőgumik feketék, de fehér gumival is rendelhető.

Hevestherm Bázis 60 /5 kamrás rendszerModern formatervezésű aszimmetrikus felületű profil korszerű, ferde éllel, környezetbarát tömítések, a több kamrás kivitel a szárnyban is optimális hőszigetelést eredményez, nagyméretű merevítő kamrák gondoskodnak a kiváló statikáról, a 13 mm-es tengelytávolság optimális betörésvédelmet biztosít, kombinált hornyolt alap a biztonságos vízelvezetéshez és beépítéshez, kívül 15o-os élek a jobb vízelvezetés érdekében.

Jellemzők: dupla tömítőgumi, MACO Trend vasalat üveg 4-16-4, horganyzott acélmerevítés
Műanyag ablak hevestherm Bázis


Aluplast Ideal 4000 /5 kamrás rendszerModern formatervezés lekerekített élekkel, az 5 kamrás kialakítás és a 70 mm-es tokvastagság kiváló hő- és hangszigetelést eredményez, integrált középszigetelés az ablakszárnyban, a vasalt horony a betörésbiztosság érdekében mélyen található, az 5 kamrás kialakítás és a 79 mm-es tokvastagság.

Jellemzők: 70mm beépítési mélység, 3 tömítőgumi MACO Trend vasalat, horganyzott acélmerevítés
Műanyag ablak 5 kamrás


AblaküvegekAz ablakok alapvetően a gyártás során fokozott hőszigetelésű K=1,0W/m2K üveggel készülnek.

Az 5 és 6 kamrás termékekhez kínálunk 3 rétegű üveget melynek "K" értéke 0,8 W/m2K. Az üvegszerkezet felépítése: 4 Low-e -10 argon – 4float-10 argon - 4 Low-e.

Rendelhetők betekintés gátló üveggel készített ablakok. Ezek katedrál üvegek, illetve reflexiós üvegekkel készülhetnek.

Az üvegbe kérhető álosztás, mely lehet: arany, ezüst, bronz, barna, illetve fehér színű.


Főoldal  |  Műanyag nyílászárókról  |  Szolgáltatások  |  Árak  |  Árajánlatkérés  |  Kapcsolatfelvétel  


2009 InterNET megjelenés ABLAK-STÚDIÓ - SIM-LINE BT.